- 2 Olas
- 250 ml Piens
- 125 g Milti
- 2 Ēd.k. Sviests
- 500 g Spināti Saldēti
- 150 g Fetas siers Fetaki vai Fetahi utt. - der dažādi
- Sāls pēc garšas
Pankūkām
Bļodā sajauc miltus, olas un pienu, vislabāk ar rokas blenderi. Mīklai jāsanāk viendabīgai, šķidrai, bez kunkuļiem.
Uzkarsē pannu, izkausē uz tās sviestiņu. Lej pannā mīklu un apcep no abām pusēm 3-4 minūtes.
Liekam kopā
Gatavās pankūkas liek uz šķīvja.
Kad spināti ir kārtīgi uzsiluši, tos liek uz pankūkas vienas puses. Tiem virsū liek fetas siera gabaliņus un pārklāj ar pankūkas otru pusi.
Baudiet šo vitamīniem un uzturvielām bagāto ēdienu!
Kalorijas: 355kcal | Ogļhidrāti: 33g | Olbaltumvielas: 17g | Tauki: 18g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 135mg | Nātrijs: 629mg | Kālijs: 872mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 12239IU | C vitamīns: 35mg | Kalcijs: 401mg | Dzelzs: 5mg