- 50 g Valrieksti sadrupināti
- 1 Bumbieri
- 30 g Žāvētas dzērvenes
- 1 sauja Rukola
- 30 ml Apelsīnu sula no puses apelsīna
- 1 Ēd.k. Balzāmetiķis
- 1 Ēd.k. Sinepes
- 1 Ēd.k. Olīveļļa
- Sāls un pipari pēc garšas
Valriekstus sasmalcina mazos gabaliņos. Bumbieri sagriež kubiņos. Sasmalcina žāvētās dzērvenes.
Visas sasmalcinātās sastāvdaļas ber bļodā, pievieno nomazgātas rukolas lapiņas.
Sajauc apelsīnu sulu, balzamiko etiķi, sinepes un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus.
Mērcīti lej klāt salātiem un visu kārtīgi samaisa. Izbaudiet!
Kalorijas: 273kcal | Ogļhidrāti: 31g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 17g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Nātrijs: 8mg | Kālijs: 243mg | Šķiedrvielas: 5g | Cukurs: 20g | A vitamīns: 30IU | C vitamīns: 11mg | Kalcijs: 33mg | Dzelzs: 1mg