Kategorija: Bez piena produktiem, Vegānu, Veģetārs
Plānam: Veģetārajam plānam, Vidusjūras plāns
Prep Time: 10minūtes
Total Time: 10minūtes
Servings: 2
Kalorijas: 372kcal
Autors: Vanillaandbean.com
Ingredients
Salātiem
425gKonservēti turku zirņivar arī vārītus
55gMarinēti gurķīši
1/2Sarkanie sīpoli
2Ēd.k.Majonēze vai vegānu "majonēze"
2 1/2tējk.Sinepes
1 1/2tējk.Ābolu etiķisder arī parastais
1/4tējk.Jūras sālsder arī parastais
2tējk.Dillessvaigas, saldētas vai žāvētas
1/8tējk.Kurkuma (pēc izvēles)
8-10Malti melnie pipari
Sviestmaizei
Graudu maize
Sviestmaizes pildījumam var izmantot dīgstus, tomātus, salātus u.c. zaļumus
Instructions
Ar kartupeļu spaidāmo rīku (ko izmanto kartupeļu biezeņa pagatavošanai) saspaida turku zirnīšus. Kāds var arī palikt vesels. Pievieno sagrieztus pipargurķīšus, sīpolu, majonēzi, sinepes, etiķi, sāli, dilles, kurkumu pēc izvēles, melnos piparus. Visu kārtīgi samaisa. Nogaršo un pievieno garšvielas pēc nepieciešamības.Šādus salātus var uzglabāt slēgtā traukā ledusskapī 2 dienas. Var ēst vienus pašus, ar maizīti vai salātiem.
Ja izvēlas gatavot maizīti, to var apgrauzdēt (var arī negrauzdēt). Klāj virsū turku zirņu salātus un dārzeņus vai zaļumus pēc izvēles.
Notes
Salātiem vai sviestmaizes pildījumam var likt klāt kale kāpostu, zaļos salātus, dīgstus, tomātus, rīvētus burkānus u.c. sastāvdaļas pēc izvēles.