Go Back
+ servings
Salāti ar vistas fileju un kvinoju

Salātiņi ar vistas fileju un kvinoju

Veselīgi un sātīgi
5 from 2 votes
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Brokastis, Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Salāti
Kategorija: Bez glutēna, Veģetārs
Plānam: Vidusjūras plāns
Prep Time: 10 minūtes
Cook Time: 15 minūtes
Total Time: 15 minūtes
Servings: 3
Kalorijas: 415kcal

Ingredients

  • 300 g Vistas fileja Grilēta, cepta, tvaicēta utt.
  • 150 g Kvinoja
  • 1/2 Ledus salāti
  • 1 Tomāti
  • 1/2 Gurķis garais
  • 1 Ēd.k. Olīveļļa
  • 1 Ēd.k. Ābolu etiķis der arī citronu sula vai parastais etiķis
  • 1 Ēd.k. Sojas mērce
  • 50 g Fetas siers
  • 1 Sarkanais sīpols

Instructions

  • Katliņā uzvāra ūdeni. Kad tas vārās, pieber kvinoju (attiecība 1:2), vāra 15 minūtes. Kad kvinoja gatava, to atdzesē.
  • Sagriež gabaliņos jau iepriekš pagatavotu vistas fileju. To var sautēt, cept vai grilēt.
  • Sagriež ledus salātu, tomētu, gurķi un sīpolu.
  • Sagrieztās sastāvdaļas ber bļodā, pievieno vārīto kvinoju un fetas siera gabaliņus.
  • Mazā bļodiņā sajauc eļļu ar sojas mērci un etiķi (vai citronu sulu) un lej to klāt salātiem. Visu kārtīgi samaisa.

Nutrition

Kalorijas: 415kcal | Ogļhidrāti: 39g | Olbaltumvielas: 33g | Tauki: 14g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 79mg | Nātrijs: 652mg | Kālijs: 962mg | Šķiedrvielas: 5g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 945IU | C vitamīns: 11mg | Kalcijs: 139mg | Dzelzs: 4mg