- 300 g Vistas fileja Grilēta, cepta, tvaicēta utt.
- 150 g Kvinoja
- 1/2 Ledus salāti
- 1 Tomāti
- 1/2 Gurķis garais
- 1 Ēd.k. Olīveļļa
- 1 Ēd.k. Ābolu etiķis der arī citronu sula vai parastais etiķis
- 1 Ēd.k. Sojas mērce
- 50 g Fetas siers
- 1 Sarkanais sīpols
Katliņā uzvāra ūdeni. Kad tas vārās, pieber kvinoju (attiecība 1:2), vāra 15 minūtes. Kad kvinoja gatava, to atdzesē.
Sagriež gabaliņos jau iepriekš pagatavotu vistas fileju. To var sautēt, cept vai grilēt.
Sagriež ledus salātu, tomētu, gurķi un sīpolu.
Sagrieztās sastāvdaļas ber bļodā, pievieno vārīto kvinoju un fetas siera gabaliņus.
Mazā bļodiņā sajauc eļļu ar sojas mērci un etiķi (vai citronu sulu) un lej to klāt salātiem. Visu kārtīgi samaisa.
Kalorijas: 415kcal | Ogļhidrāti: 39g | Olbaltumvielas: 33g | Tauki: 14g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 79mg | Nātrijs: 652mg | Kālijs: 962mg | Šķiedrvielas: 5g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 945IU | C vitamīns: 11mg | Kalcijs: 139mg | Dzelzs: 4mg