Go Back
+ servings
Heka fileja ar pupiņām

Heka fileja ar pupiņām un čorizo desu

Olbaltumvielām bagāta, sātīga maltīte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Zivju ēdieni
Plānam: Vidusjūras plāns
Prep Time: 15 minūtes
Cook Time: 10 minūtes
Total Time: 25 minūtes
Servings: 2
Kalorijas: 570kcal

Ingredients

  • Maiga olīveļļa
  • 100 g Čorizo desa spāņu tradicionālā desa
  • 1 Sīpoli smalki sakapāti
  • 260 g Spināti
  • 2 Heka filejas var būt saldētas
  • ½ Tējk. Kūpināta saldā paprika
  • 1 Čili pipari smalki sakapāts
  • 400 g Baltās pupiņas konservētas
  • 1/2 Citroni sulai
  • 1 Ēd.k. Olīveļļa

Instructions

  • Pannā uzkarsē olīveļļu un apcep mazos gabaliņos sagrieztu čorizo desu. Pieber sakapātu sīpolu un pacep vēl 5 minūtes.
  • Katlā uzvāra ūdeni. Liek spinātus sietā un lēnām tos ielaiž vārošajā ūdenī. Tad liek zem auksta ūdens noskaloties. Lieko ūdeni nospiež ar rokām.
    Cepamtraukā ieklāj foliju vai cepampapīru, apslaka ar mazliet eļļas un liek virsū zivs gabalus. Apber tos ar kūpināto papriku un apslaka ar eļļu.
  • Pannā ar desiņu liek klāt čili piparu, cep 1 minūti. Tad pievieno pupiņas, spinātus, citronu sulu un olīveļļu. Visu izsilda.
  • Zivi grilē 5 minūtes, lai tā nekļūtu sausa.
    Traukos liek siltās pupiņas ar desiņām, virsū liek zivi. Pasniedz.

Nutrition

Kalorijas: 570kcal | Ogļhidrāti: 63g | Olbaltumvielas: 36g | Tauki: 21g | Piesātinātās taukskābes: 8g | Holesterīns: 44mg | Nātrijs: 736mg | Kālijs: 2164mg | Šķiedrvielas: 17g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 12190IU | C vitamīns: 55mg | Kalcijs: 328mg | Dzelzs: 12mg