Go Back
+ servings
Lasis ar svaigajiem salātiem

Lasis ar svaigo dārzeņu salātiem

Veselīga, ātra maltīte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Zivju ēdieni
Plānam: Vidusjūras plāns
Prep Time: 15 minūtes
Cook Time: 15 minūtes
Total Time: 30 minūtes
Servings: 4
Kalorijas: 417kcal

Ingredients

  • Ēd.k. Olīveļļa
  • 4 Laša filejas
  • 250 g Bietes svaigas, mizotas, rīvētas
  • 175 g Selerijas saknes mizota un rīvēta
  • 175 g Burkāni mizoti, rīvēti
  • 1 Ēd.k Ābolu etiķis
  • 2 Ēd.k Sēkliņas dažādas, grauzdētas
  • 2 Ēd.k Pesto
  • 4 Ēd.k Skābais krējums

Instructions

  • Uzsilda krāsni līdz 200C. Cepamtraukā ieklāj foliju vai cepampapīru un uz tā izklāj laša gabaliņus, ar ādu uz leju. Pārslaka ar olīveļļu un cep 10-12 minūtes.
  • Tikmēr bļodā samaisa rīvētās bietes, seleriju, burkānus, etiķi, eļļu un sēklas.
    Bļodiņā ieliek skābo krējumu un pesto, samaisa.
    Kad lasis gatavs, to pasniedz ar pesto mērcīti un kraukšķīgajiem salātiem.

Nutrition

Kalorijas: 417kcal | Ogļhidrāti: 16g | Olbaltumvielas: 29g | Tauki: 21g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 62mg | Nātrijs: 247mg | Kālijs: 1022mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 8g | A vitamīns: 7595IU | C vitamīns: 9mg | Kalcijs: 81mg | Dzelzs: 2mg