- 2 Kabači
- 1 ēd.k. Olīveļļa
- 1/2 tējk. itāļu garšvielu maisījums
- 35 g Parmezāna tipa siers
- Sāls un pipari
Kabaci sagriež ripiņās
Uzkarsē krāsni līdz 220 grādu temperatūrai
Kabača ripiņas apmaisa ar olīveļļu, garšvielām un rīvēto sieru un kārto uz cepamā papīra. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep kādas 8 minūtes vai kamēr siers izkusis un kabacis kraukšķīgi mīksts.
Kalorijas: 53kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 6mg | Nātrijs: 148mg | Kālijs: 256mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 264IU | C vitamīns: 18mg | Kalcijs: 119mg | Dzelzs: 1mg