Go Back
+ servings

Pildītas olas

Šinī izpildījumā olas ripo iekšā kā pa reni:) Sevišķi vērtīgi, ja jāpievar liels kvantums vārītu olu. Porcijas izmaksas 0.70 eur.
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Brokastis, Vakariņas
Ēdiena veids: Uzkodas
Keyword: Olu ēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Receptes izmaksas: < 1 eur
Prep Time: 5 minūtes
Cook Time: 10 minūtes
Total Time: 15 minūtes
Servings: 2
Kalorijas: 130kcal

Ingredients

  • 4 Olas €1.20
  • 1 tk Majonēze €0.05
  • 3 tk Graudainās sinepes €0.10

Instructions

  • Novāra olas (vēlams cieti vārītas). Nomizo un gareniski sagriež uz pusēm.
  • Dzeltenumu liek bļodiņā, baltumu uz šķīvja.
  • Dzeltenumu samaisa ar nelielu daudzumu majonēzes (mitrumam) un sinepēm (pēc garšas).
  • Dzeltenuma masu pilda atpakaļ olu baltumos. Ja vēlas skaisti noformētas oliņas, var izmantot konditorijas maisiņu masas izspiešanai.
  • Mēli var norīt.

Nutrition

Kalorijas: 130kcal | Olbaltumvielas: 11g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 327mg | Nātrijs: 145mg | Kālijs: 121mg | A vitamīns: 475IU | Kalcijs: 49mg | Dzelzs: 1.5mg