Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Gaļas ēdieni, Maz ogļhidrātu
Prep Time: 10minūtes
Cook Time: 20minūtes
Total Time: 30minūtes
Servings: 4
Kalorijas: 235kcal
Ingredients
400gBietes
450gBurkāni
100gFenheļa saknePēc izvēles, ja garšo
500gVistas fileja
400gBrokoļi
100gCukini
Instructions
Noskalo un sagriež vistas fileju. Gabaliņus liek uz pannas cepties.
Ņem 3 burkānus, 2 mazas bietītes, 1 fenheļa sakni, 1/2 cukini un 1/2 brokoļa. Burkānus un bietes nomizojam.
Burkānus, fenheli un cukini sagriež ripiņās, bietes iegarenās strēmelītēs, brokoli sadala pa čemuriem. Bietes un burkānus pievieno vistas gaļai un mazliet uz pannas pasautē. Mazliet vēlāk pievieno fenheli un brokoli. Beigās - cukini. Pievieno sev tīkamas garšvielas.
Notes
Dažādībai, ja ir pieejami, var izmantot dzeltenos burkānus un dzeltenās bietes.