Bļodiņā sajauc masala garšvielu maisījumu. Ja izmanto gatavo Garam masala, vienkārši pievieno ķimenes, kurkumu, papriku, kajēnas piparus, sāli un melnos piparus. Piezīmēs var atrast paša Garam masala maisījuma recepti.
Pannā uzkarsē olīveļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiploku un ingveru, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievieno garšvielu maisījumu un pacep vēl minūtīti.
Pannā pie garšvielām ber sasmalcinātus puķkāpostus un pacep kādas 5 minūtes, kamēr tie mīksti un kārtīgi "sadraudzējušies" ar garšvielām.
Tam visam pievieno nokāstus turku zirņus un konservētos tomātus. Pielej nedaudz ūdens. Visu apmaisa un 15 minūtes pasautē. Ja masa kļūst par sausu, var pievienot vēl nedaudz ūdens.
Kad viss ir 15 minūtes pasautējies, pielej saldo krējumu un ņem nost no uguns. Pēc garšas vēl pievieno sāli vai citas garšvielas. Pasniedz bļodiņā ar rīsiem vai maizes gabaliņu.