- 700 g Cūkgaļas karbonāde €4.9
- 3 Olas €0.90
- 70 ml Eļļa €0.15 cepšanai
- 70 g Milti €0.05
- Sāls
- Pipari
Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs un ar gaļas āmuriņu izklapē, lai gaļa mīkstāka. Apkaisa ar sāli un pipariem.
Vienā dziļajā šķīvī ieber miltus, otrā sakuļ olas.
Pannā uzkarsē eļļu un pirms likšanas pannā katru gaļas gabaliņu iemērc uzkultajā olā, apviļā miltos un vēlreiz iemērc olā. Cep kādas 20 minūtes no abām pusēm.
Pasniedz ar salātiem un/vai citām piedevām (kartupeļi, rīsi, griķi) pēc izvēles.
Kalorijas: 201kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 11g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Holesterīns: 105mg | Nātrijs: 62mg | Kālijs: 339mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 1g | A vitamīns: 80IU | Kalcijs: 13mg | Dzelzs: 1.4mg