Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Vārīti kartupeļi (piedevas)
Klasiska piedeva pie gaļas, zivju ēdieniem vai kopā ar citiem dārzeņiem. Porcijas izmaksas 0.10 eur
No ratings yet
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Piedevas
Kategorija:
Bez glutēna, Bez piena produktiem, Vegānu, Veģetārs
Prep Time:
5
minūtes
Cook Time:
25
minūtes
Total Time:
30
minūtes
Servings:
5
Kalorijas:
174
kcal
Ingredients
1
kg
Kartupeļi
€0.50
1
šķipsna
Sāls
Instructions
Ņem kartupeļus, tos kārtīgi nomazgā un liek vārīties katliņā ar ūdeni. Pievieno sāli. Gatavi, kad var iedurt nazi un kartupelis no tā noslīd.
Pasniedz ar gaļu, zivi, dārzeņiem un/vai salātiem. Labi garšo ar skābu krējumu.
Notes
Kartupeļi, kas vārīti ar visu mizu ir vērtīgāki par tiem, kas vārīti jau nomizoti.
Nutrition
Kalorijas:
174
kcal
|
Ogļhidrāti:
40
g
|
Olbaltumvielas:
5
g
|
Tauki:
1
g
|
Piesātinātās taukskābes:
1
g
|
Nātrijs:
98
mg
|
Kālijs:
826
mg
|
Šķiedrvielas:
5
g
|
C vitamīns:
22.8
mg
|
Kalcijs:
60
mg
|
Dzelzs:
6.5
mg