Go Back
+ servings

Kāposti ar malto gaļu

Veselīga un viegla recepte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Bez glutēna, Gaļas ēdieni, Maz ogļhidrātu
Receptes izmaksas: < 1.50 eur
Plānam: Keto
Prep Time: 10 minūtes
Cook Time: 28 minūtes
Total Time: 40 minūtes
Servings: 4
Kalorijas: 826kcal
Cost: €1.35

Ingredients

  • 500 g Kāposti
  • 150 g Sviests
  • 600 g Maltā gaļa
  • Sāls
  • 10 g Ķiploki
  • ¼ tējk. Melnie pipari malti
  • 70 g Sīpoli smalki sakapāti
  • 120 ml Pētersīļi vai koriandrs
  • 240 ml Skābais krējums vai majonēze

Instructions

  • Ar nazi vai virtuves kombainu smalki sakapā kāpostu.
  • Lielā pannā kāpostu pasautē1/2 no sviesta daudzuma kādas 5-6 minūtes. Pievieno garšvieliņas. Kad kāposts mīksts, to liek bļodā.
  • Tanī pašā pannā izkausē atlikušo sviestu un pievieno ķiploku un sīpolu. Pasautē kādu minūti. Liek klāt malto gaļu un cep, kamēr gatava un liekais šķidrums iztvaikojis.
  • Samazina karstumu un gaļai pievieno saceptos kāpostus.
  • Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar svaigu koriandru vai pētersīļiem un ar krējumu vai majonēzi.

Nutrition

Kalorijas: 826kcal | Ogļhidrāti: 12g | Olbaltumvielas: 29g | Tauki: 74g | Piesātinātās taukskābes: 38g | Holesterīns: 220mg | Nātrijs: 437mg | Kālijs: 921mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 7g | A vitamīns: 3460IU | C vitamīns: 57.2mg | Kalcijs: 174mg | Dzelzs: 2.5mg