- 435 g Baltās pupiņas konservētas, bundžiņa
- 1 Sarkanie sīpoli
- 4 Saulē kaltēti tomāti
- 1 Paprika sarkanā
- 3 ēd.k. Olīveļļa
- 1 ēd.k. Citronu sula
- 1 sauja Pētersīļi svaigi
- 1 sauja Koriandrs svaigs
- Sāls un pipari
Noskalo un nožāvē pupiņas.
Sagriež sīpolu.
Nomazgā un sagriež papriku.
Pievieno pētersīļus un koriandru.
Sagriež žāvētos tomātiņus.
Visu liek lielā bļodā, pievieno olīveļļu, citronu sulu, sāli un papirus.
Pasniedz ar grauzdiņiem.
Kalorijas: 433kcal | Ogļhidrāti: 66g | Olbaltumvielas: 23g | Tauki: 24g | Piesātinātās taukskābes: 3g | Nātrijs: 28mg | Kālijs: 1563mg | Šķiedrvielas: 16g | Cukurs: 7g | A vitamīns: 1965IU | C vitamīns: 85mg | Kalcijs: 208mg | Dzelzs: 9mg