- 6 Saulē kaltēti tomāti eļļā
- 4 Ķiršu tomātiņi
- 2 Lociņi
- 6 Olas
- 150 g Fetas siers Fetahi vai Fetaki u.c. markas
- 0.5 - 1 Tējk. Sāls
- 2 Tējk. Olīveļļa
- 5 g Baziliks vēlams svaigs
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C
Sasmalcina lociņus, ķiršu tomātiņus, saulē kaltētos tomātus un baziliku.
Tad to visu ber bļodā, pievieno olas un sāli un visu kārtīgi sakuļ.
Iedrupina fetas tipa sieru un visu vēlreiz samaisa.
Keksiņu formas (var izmantot arī citu cepšanas veidni) ietauko ar olīveļļu un tajās ielej olu masu.
Visu cep 20 minūtes 200°C
Kalorijas: 304kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 19g | Tauki: 23g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 372mg | Nātrijs: 703mg | Kālijs: 318mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 1007IU | C vitamīns: 13mg | Kalcijs: 302mg | Dzelzs: 2mg