Go Back
+ servings

Cepti kabači ar ķiploku un parmezāna sieru

Viegli un gardi.
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Piedevas, Uzkodas
Kategorija: Bez glutēna, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Prep Time: 10 minūtes
Cook Time: 10 minūtes
Total Time: 20 minūtes
Servings: 4
Kalorijas: 52kcal

Ingredients

  • 3 Kabači
  • 1 ēd.k. Olīveļļa
  • 2 daiviņas Ķiploki
  • 1/2 tējk. Žāvēts oregano
  • Sāls
  • Pipari
  • Paprikas pārslas pēc izvēles
  • 25 g Parmezāna tipa siers

Instructions

  • Kabaci sagriež ripiņās
  • Pannā uzkarsē eļļu, iespiež ķiploku un pacep 30 sekundes, lai izplatās aromāts.
  • Pievieno sagriezto kabaci, pacep 10 minūtes, pārkaisa ar sāli, pipariem, oregano un paprikas pārslām. Pārber ar rīvētu parmezāna sieru.
  • Pasniedz kā piedevu vai vienus pašus.

Nutrition

Kalorijas: 52kcal | Ogļhidrāti: 5g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 2g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 4mg | Nātrijs: 112mg | Kālijs: 384mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 343IU | C vitamīns: 26mg | Kalcijs: 98mg | Dzelzs: 1mg