- 3 Kabači
- 1 ēd.k. Olīveļļa
- 2 daiviņas Ķiploki
- 1/2 tējk. Žāvēts oregano
- Sāls
- Pipari
- Paprikas pārslas pēc izvēles
- 25 g Parmezāna tipa siers
Kabaci sagriež ripiņās
Pannā uzkarsē eļļu, iespiež ķiploku un pacep 30 sekundes, lai izplatās aromāts.
Pievieno sagriezto kabaci, pacep 10 minūtes, pārkaisa ar sāli, pipariem, oregano un paprikas pārslām. Pārber ar rīvētu parmezāna sieru.
Pasniedz kā piedevu vai vienus pašus.
Kalorijas: 52kcal | Ogļhidrāti: 5g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 2g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 4mg | Nātrijs: 112mg | Kālijs: 384mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 343IU | C vitamīns: 26mg | Kalcijs: 98mg | Dzelzs: 1mg