Go Back
+ servings

Krāsnī cepti kabači ar parmezāna sieru

Ātra un viegla maltīte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Piedevas, Uzkodas
Kategorija: Bez glutēna, Maz ogļhidrātu, Veģetārs
Prep Time: 5 minūtes
Cook Time: 8 minūtes
Total Time: 13 minūtes
Servings: 4
Kalorijas: 53kcal

Ingredients

  • 2 Kabači
  • 1 ēd.k. Olīveļļa
  • 1/2 tējk. itāļu garšvielu maisījums
  • 35 g Parmezāna tipa siers
  • Sāls un pipari

Instructions

  • Kabaci sagriež ripiņās
  • Uzkarsē krāsni līdz 220 grādu temperatūrai
  • Kabača ripiņas apmaisa ar olīveļļu, garšvielām un rīvēto sieru un kārto uz cepamā papīra. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep kādas 8 minūtes vai kamēr siers izkusis un kabacis kraukšķīgi mīksts.

Nutrition

Kalorijas: 53kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 4g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 6mg | Nātrijs: 148mg | Kālijs: 256mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 3g | A vitamīns: 264IU | C vitamīns: 18mg | Kalcijs: 119mg | Dzelzs: 1mg