- 2 ēd.k. olīveļļa (vai jebkura cita eļļa)
- 4 ķiploka daiviņas
- 1/2 sarkanais sīpols
- 1 halapeņjo pipars
- 1 tējk. kumīns
- 1 tējk. paprikas pulveris
- 1 tējk. oregano
- 1/4 tējk. melnie pipari
- 1 bundža konservētu pupiņu (vēlams melno)
- 1 bundža konservētu turku zirņi
- 1 bundža konsevēta kukurūza
- 1 bundža konservēti tomāti
- 240 ml buljons
- 1 tējk. sāls
- 1 tējk. cukurs
- svaigi pētersīļi (ja ir)
Var pasniegt ar rīsiem (vislabāk - brūnajiem).
Ja nav pieejams halapeņjo pipars, var pievienot kādu citu asu garšvielu, ja nepieciešams.
Kalorijas: 485kcal | Ogļhidrāti: 76g | Olbaltumvielas: 21g | Tauki: 14g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 3g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 8g | Nātrijs: 650mg | Kālijs: 1112mg | Šķiedrvielas: 20g | Cukurs: 14g | A vitamīns: 782IU | C vitamīns: 26mg | Kalcijs: 130mg | Dzelzs: 7mg