- 1 ēd.k. olīveļļa
- 100 g vājpiena biezpiens
- 40 g auzu pārslas
- 3 olas
- saldinātājs (pēc izvēles)
Visas sastāvdaļas sajauc kopā. Ja ir blenderis, to droši var ņemt talkā, mīkla sanāks viendabīgāka.
Pannā uzkarsē eļļu un uzlej mīklu.
Cep, kamēr zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pasniedz ar ogām vai augļiem (vai kādu saldinātāju).
Kalorijas: 533kcal | Ogļhidrāti: 31g | Olbaltumvielas: 34g | Tauki: 30g | Piesātinātās taukskābes: 7g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 5g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 16g | Transtaukskābes: 0.1g | Holesterīns: 495mg | Nātrijs: 596mg | Kālijs: 413mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 4g | A vitamīns: 754IU | Kalcijs: 156mg | Dzelzs: 4mg