Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Zivju ēdieni
Receptes izmaksas: < 2 eur
Plānam: Keto, Universālajam sievietēm 1500kcal
Prep Time: 5 minūtesminūtes
Cook Time: 12 minūtesminūtes
Total Time: 17 minūtesminūtes
Servings: 2
Calories: 253kcal
Cost: €1.60
Ingredients
400gMencas filejader arī saldēta
1šķipsnaSāls
1ēd.k.Citrona sula
1šķipsnaKajēnas pipari
20mlOlīveļļa
1šķipsnaPētersīļikapāti
Instructions
Uzkarsē krāsni uz 205 grādiem.
Mencas filejas ievieto cepamtraukā (vēlams stikla, taču der arī citi varianti). Pārslaka tās ar olīveļļu un citronu sulu, apber ar sāli un kajēnas pipariem.
Cep aptuveni 10-12 minūtes. Pārcepta zivs kļūs gumijota.
Notes
Ja izmanto saldētu mencas fileju, atkausē to istabas temperatūrā un kārtīgi nospied lieko ūdeni.