- 100 g vājpiena biezpiens piem., Maximas Farm milk 0.2%
- 2 olas
- 1 tējk. olīveļļa
- sāls un pipari pēc garšas
Izspaida biezpienu
Iejauc tajā olas, sāli, dažādas citas garšvielas pēc gaumes un biezpienu - un visu kārtīgi samaisa
Labā pannā ielej pavisam nedaudz olīveļļas (vai izmanto eļļu ar dozatoru (uzpūšamo)), pannu nedaudz uzsilda uz vidēja karstuma
Olu un biezpiena masu lej pannā. Apcep vienu pusi, tad apgriež otrādi un apcep otru pusi. Visu cep, kamēr olas gatavas.
Kalorijas: 262kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 31g | Tauki: 14g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 2g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 7g | Transtaukskābes: 0.03g | Holesterīns: 331mg | Nātrijs: 531mg | Kālijs: 207mg | Cukurs: 3g | A vitamīns: 516IU | Kalcijs: 110mg | Dzelzs: 2mg