Go Back
+ servings
Cepta zivs

Cepta zivs

Veselīga un garda maltīte
No ratings yet
Print Pin Add to Collection
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Zivju ēdieni
Plānam: Vidusjūras plāns
Prep Time: 5 minūtes
Cook Time: 20 minūtes
Total Time: 25 minūtes
Servings: 2
Kalorijas: 406kcal

Ingredients

  • 2 Ēd.k. Olīveļļa
  • 4 Zivs gabali der jebkura baltā zivs pēc izvēles
  • 2 Olas
  • 2 Ēd.k. Milti
  • Sāls un pipari

Instructions

  • Ņem jebkuru balto zivi pēc izvēles (menca, līdaka, asaris, heks utt.), sagriež 5 cm biezos gabalos. Pārkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
  • Lēzenā šķīvī ber miltus, citā bļodiņā sakuļ olas. Zivs gabalus pirms cepšanas apviļā miltos, liekos miltus nopurina, tad ātri iemērc olā, lai vienmērīgi pārklātos un cep uzkarsētā eļļā 10 minūtes no abām pusēm.

Nutrition

Kalorijas: 406kcal | Ogļhidrāti: 6g | Olbaltumvielas: 46g | Tauki: 22g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 264mg | Nātrijs: 167mg | Kālijs: 665mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 1g | A vitamīns: 238IU | Kalcijs: 45mg | Dzelzs: 2mg