- 1 kg Vistas fileja
- 4 ēd.k. Dižonas sinepes
- 3 ēd.k. Medus
- Sāls un pipari
Vistas krūtiņu noskalo un izdara garus, seklus iegriezienus šķērsām tai pāri. Apkaisa ar sāli un pipariem.
Bļodiņā sajauc medu ar sinepēm un vistas fileju ar to kārtīgi apsmērē. Atstāj uz 40 min istabas temperatūrā.
Liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm. Pasniedz ar salātiem, piedevām, uz maizītēm utt.
Kalorijas: 115kcal | Ogļhidrāti: 1g | Olbaltumvielas: 21g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 64mg | Nātrijs: 121mg | Kālijs: 370mg | Cukurs: 1g | A vitamīns: 30IU | C vitamīns: 1mg | Kalcijs: 5mg | Dzelzs: 1mg