Bļodā sajauc vistas marinādei nepieciešamās sastāvdaļas un iejauc tajā vistas stilbiņus. Ļauj ievilkties pa nakti vai vaismaz 30 min, ja nav laika.
Ar blenderi sajauc biezpienu, pienu, rīvētu sieru, sāli, piparus, un kiploku pulveri.
Iemarinēto vistu uzcep cepeškrāsnī (balstoties uz krāsns īpašībā, visbiežāk 200g 30-60 min) vai airfriterī (ja šajā ierīcē, cep 12-15 min).Kad vista izcepusies, to sagriež strēmelēs.
Uzvāra makaronus, kā norādīts uz iepakojuma.Izkāš tos, atstājot nedaudz ūdens, kas palicis pēc vārīšanās.Sajauc makaronus ar sagatavoto siera mērci, pievienojot vārīšanās ūdeni pēc vajadzības, lai mērce šķidrāka.
Pasniedz makaronus mērcē ar vistas strēmelēm.
Notes
Lai samazinātu kalorāžu, makaronu vietā var izmantot Konjac nūdeles.