- 4 Olas
- 4 Olu baltumi
- 100 ml Grieķu jogurts
- 50 g Spināti
- 40 g Šampinjoni sakapāti
- 1 šķipsna Sāls vēlams rozā Himalaju
- 1 šķipsna Pipari
Uzkarsē cepeškrāsni uz 180 grādiem. Cepamās formiņas iesmērē ar eļļu.
4 olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Traukā sakuļ atlikušās veselās olas ar olu baltumiem, pievieno grieķu jogurtu, sagrieztus spinātus un sēnes, kā arī garšvielas.
Masu lej keksu cepšanas formiņās un liek krāsnī cepties uz 15-20 minūtēm.
Kalorijas: 103kcal | Ogļhidrāti: 2g | Olbaltumvielas: 12g | Tauki: 5g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 165mg | Nātrijs: 230mg | Kālijs: 211mg | Šķiedrvielas: 1g | Cukurs: 2g | A vitamīns: 1425IU | C vitamīns: 3.7mg | Kalcijs: 66mg | Dzelzs: 1.2mg