Sasmalcina ingveru un ķiploku un apcep lielā katlā olīveļļā.
Tikmēr nomazgā un sagriež palielos gabalos zupas dārzeņus (kartupeļus, burkānus, puravus, seleriju un pētersīļus), kā arī čili, ja to lieto.
Tad katlā liek kartupeļus, pārējos dārzeņus un pētersīļus (daļu atstāj garnēšanai), kā arī lauru lapas.
Visu pārlej ar dārzeņu buljonu, uzvāra un turpina vārīt uz lēnas uguns 20 minūtes.
Kad kartupeļi mīksti izņem lauru lapas un pievieno kokosriekstu pienu un citronu sulu.
Pēc garšas pievieno sāli, piparus un muskatriekstu,
Visu sablendē (ja vēlies).
Idejas garnēšanai - pētersīļi, ķirbju sēklas, saulespuķu sēklas un grauzdiņi.