Brokoli un ziedkāpostu sagiež vienāda izmēra gabaliņos.
Pannā uzkarsē eļļu. Liek iekšā ziedkāposta gabaliņus un apcep uz ļoti lēnas uguns.
Pēc 3 minūtēm pievieno brokoļa gabaliņus un turpina lēnām cept vēl kādas 7 minūtes. Tiem vajadzētu būt apbrūnējušiem, bet ne pārceptiem.
Tikmēr nomazgā spinātus un koriandru un noliek malā.
Granātābolu sagriež uz pusēm un atbrīvo no sēklām, tās būs vajadzīgas. Ja nepieciešama palīdzība, ieskaties šeit. Tad sagriež apelsīnu. Šeit video pamācība. Redīsus sagriež plānās ripiņās.
Kad brokoļi un ziedkāposti apcepušies, tos liek bļodā kopā ar citām sastāvdaļām, izņemot granātābola sēklas.
Citā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas.
Tad liek visu kopā un samaisa. Salāti ir gatavi!
Visu pārkaisa ar granātābola sēkliņām.