- 250 g turku zirņu vārītu vai konservētu (1 bundža=250g)
- 300 g tomāti sagriezti gabaliņos'
- 1 paprika vēlams dzeltena
- 1 tējk. malts koriandrs
- 4 tējk. pētersīļu svaigu
- 1 ēd.k. cukurs
- sāls un pipari pēc garšas
- 1/2 tējk. kumīns malts
Uzkarsē katliņu un mazliet apgrauzdē koriandru ar cukuru (2-3 min).
Pievieno sagrieztos tomātus un vārītos vai konservētos turku zirņus, kā arī kumīnu.
Sagriež papriku un pievieno arī to.
12-15 min visu pasautē, laiku pa laikam apmaisot.
Pievieno sāli, piparus un beigās - pētersīļus (ja ir:)
Kalorijas: 211kcal | Ogļhidrāti: 34g | Olbaltumvielas: 10g | Tauki: 3g | Piesātinātās taukskābes: 0.3g | Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 1g | Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki): 1g | Nātrijs: 357mg | Kālijs: 661mg | Šķiedrvielas: 9g | Cukurs: 14g | A vitamīns: 3131IU | C vitamīns: 97mg | Kalcijs: 63mg | Dzelzs: 2mg