Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Spinātu-tomātu kesadilja (meksikāņu virtuve)
Ātras un "dūšu piesienošas" brokastis vai jebkura cita ēdienreize.
No ratings yet
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ēdienreize:
Brokastis, Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids:
Uzkodas
Kategorija:
Veģetārs
Prep Time:
5
minūtes
Cook Time:
10
minūtes
Total Time:
15
minūtes
Servings:
2
kesadiljas
Kalorijas:
442
kcal
Autors:
HurrytheFoodUp
Ingredients
1
tomāts
liels
80
g
spināti
1
ēdk.k.
pesto
30
g
siers
vēlams Čedaras
125
g
Mocarellas siers
2
tortiljas
vēlams pilngraudu
Instructions
Uz tortiljas uzsmerē pesto kārtiņu.
Uzklāj sieru šķēles (gan Čedaras (vai citu cieto sieru), gan Mocarellas).
Pievieno šķēlēs sagrieztu tomātu, spinātus un apkaisa visu ar vēl vienu sieru kārtiņu.
Pārloka uz pusēm un apcept pannā apmēram 4 minūtes. Pagriež otru pusi un cep vēl 4 min.
Notes
Pesto droši var pagatavot arī pats.
Nutrition
Kalorijas:
442
kcal
|
Ogļhidrāti:
29
g
|
Olbaltumvielas:
23
g
|
Tauki:
26
g
|
Piesātinātās taukskābes:
13
g
|
Polinepiesātinātās taukskābes (labie tauki):
2
g
|
Mononepiesātinātās taukskābes (labie tauki):
6
g
|
Holesterīns:
65
mg
|
Nātrijs:
941
mg
|
Kālijs:
487
mg
|
Šķiedrvielas:
3
g
|
Cukurs:
4
g
|
A vitamīns:
4987
IU
|
C vitamīns:
20
mg
|
Kalcijs:
548
mg
|
Dzelzs:
3
mg