- 800 g Gaļa piem., vistas fileja vai cūkas karbonāde
- 200 g Pilngraudu makaroni vislabāk Orzo vai citi mazie makaroniņi
- 250 g Ķiršu tomātiņi
- 30 ml Olīveļļa
- 120 g Fetas siers
- 170 g Spināti
- Sāls
- Pipari
Gaļu sagriež kubiciņos, apber ar sāli un pipariem un liek sakarsētā eļļā cepties. Cep kādu pusstundu.
Katliņā lej ūdeni, pievieno mazliet sāli un, kad tas uzvārījies, ber orzo vai citus mazos makaronus. Vāra, kamēr gatavi (ap 8 minūtes). Beigās pieber spinātus, pasautē kādu minūtīti un nokāš.
Gaļai pievieno uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, mazliet pakarsē. Beigās liek klāt makaronus un fetas sieru. Visu kārtīgi samaisa.
Kalorijas: 295kcal | Ogļhidrāti: 12g | Olbaltumvielas: 39g | Tauki: 10g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 101mg | Nātrijs: 313mg | Kālijs: 276mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 2g | A vitamīns: 2945IU | C vitamīns: 17mg | Kalcijs: 136mg | Dzelzs: 2mg