Pilngraudu makaroni ar gaļu Vidusjūras gaumē

Gaļa Vidusjūras gaumē

Pilngraudu makaroni ar gaļas gabaliņiem, ķiršu tomātiņiem, spinātiem un fetas sieru.
Sagataves: 10 minūtes
Pagatavošana: 30 minūtes
Kopējais laiks: 40 minūtes
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Atslēgvārds: Vidusjūras gaumē
Kategorija: Gaļas ēdieni
Porcijas: 6
Kalorijas: 295kcal

Sastāvdaļas

  • 800 g Gaļa piem., vistas fileja vai cūkas karbonāde
  • 200 g Pilngraudu makaroni vislabāk Orzo vai citi mazie makaroniņi €0.40
  • 250 g Ķiršu tomātiņi €1.20
  • 30 ml Olīveļļa €0.25
  • 120 g Fetas siers €2.70
  • 170 g Spināti €1
  • Sāls
  • Pipari

Pamācība

  • Gaļu sagriež kubiciņos, apber ar sāli un pipariem un liek sakarsētā eļļā cepties. Cep kādu pusstundu.
  • Katliņā lej ūdeni, pievieno mazliet sāli un, kad tas uzvārījies, ber orzo vai citus mazos makaronus. Vāra, kamēr gatavi (ap 8 minūtes). Beigās pieber spinātus, pasautē kādu minūtīti un nokāš.
  • Gaļai pievieno uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, mazliet pakarsē. Beigās liek klāt makaronus un fetas sieru. Visu kārtīgi samaisa.

Uzturvielas

Kalorijas: 295kcal | Ogļhidrāti: 12g | Olbaltumvielas: 39g | Tauki: 10g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 101mg | Nātrijs: 313mg | Kālijs: 276mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 2g | A vitamīns: 2945IU | C vitamīns: 17mg | Kalcijs: 136mg | Dzelzs: 2mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *