Diētiskā vistu aknu pastēte

Diētiskā vistu aknu pastēte

Diētiskā vistu aknu pastēte

Lielisks dzelzs avots, šoreiz liesāka versija
Sagataves: 15 minūtes
Pagatavošana: 15 minūtes
Kopējais laiks: 30 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Uzkodas
Kategorija: Bez glutēna, Gaļas ēdieni, Maz ogļhidrātu
Plānam: Vidusjūras plāns
Porcijas: 4
Kalorijas: 235kcal

Sastāvdaļas

  • 500 g Vistu aknas der arī tītara
  • 2 Kartupeļi
  • 1 Āboli
  • 2 daiviņas Ķiploki
  • Sāls un pipari

Pamācība

  • Pannā uzkarsē eļļu, ber iekšā uz pusēm sagrieztas vistu akniņas, pacep 5 minūtes, piespiež ķiploku.
  • Katliņā 5-8 minūtes pavāra nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus un ābolu.
  • Ber klāt apceptās akniņas un ķiploku, pavarā vēl 5 minūtes. Pieber sāli.
  • Pirms blendēšanas ūdens daudzumam jābūt ap 50-100 ml. Visu sablendē viendabīgā masā.

Uzturvielas

Kalorijas: 235kcal | Ogļhidrāti: 21g | Olbaltumvielas: 24g | Tauki: 6g | Piesātinātās taukskābes: 2g | Holesterīns: 431mg | Nātrijs: 100mg | Kālijs: 776mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 13872IU | C vitamīns: 37mg | Kalcijs: 45mg | Dzelzs: 15mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *