Porcijas izmaksas:: €1.45
Porcijas: 4
Kalorijas: 396kcal
Sastāvdaļas
- 450 g Vistas fileja
- 30 ml Olīveļļa
- Melnie pipari
- Sāls vēlams rozā Himalaju
- 20 g Ķiploki
- 100 g Tomāti
- 150 g Brokoļi
- 60 g Spināti
- 70 g Siers Čedaras, Parmezāns vai jebkurš labi kūstošs siers
- 120 g Krēmsiers
Pamācība
- Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas un pievieno mazās strēmelītēs sagrieztu vistas fileju. Apkaisa ar sāli un pipariem. Cep, kamēr vista apcepusies un gandrīz gatava.
- Piespiež 4 ķiploka daiviņas un pacep vēl kādu brīdi, lai smaržas savelkas.
- Pievieno gabaliņos sagrieztu tomātu, brokoļus un spinātus.
- Cep, kāmēr brokoļi mīksti (3-4 minūtes). Pievieno sarīvēto cieto sieru un krēmsieru.
Uzturvielas
Kalorijas: 396kcal | Ogļhidrāti: 7g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 27g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 123mg | Nātrijs: 362mg | Kālijs: 756mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 2g | A vitamīns: 2460IU | C vitamīns: 44mg | Kalcijs: 203mg | Dzelzs: 1.5mg