
Porcijas: 6
Kalorijas: 295kcal
Sastāvdaļas
- 800 g Gaļa piem., vistas fileja vai cūkas karbonāde
- 200 g Pilngraudu makaroni vislabāk Orzo vai citi mazie makaroniņi
- 250 g Ķiršu tomātiņi
- 30 ml Olīveļļa
- 120 g Fetas siers
- 170 g Spināti
- Sāls
- Pipari
Pamācība
- Gaļu sagriež kubiciņos, apber ar sāli un pipariem un liek sakarsētā eļļā cepties. Cep kādu pusstundu.
- Katliņā lej ūdeni, pievieno mazliet sāli un, kad tas uzvārījies, ber orzo vai citus mazos makaronus. Vāra, kamēr gatavi (ap 8 minūtes). Beigās pieber spinātus, pasautē kādu minūtīti un nokāš.
- Gaļai pievieno uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus, mazliet pakarsē. Beigās liek klāt makaronus un fetas sieru. Visu kārtīgi samaisa.
Uzturvielas
Kalorijas: 295kcal | Ogļhidrāti: 12g | Olbaltumvielas: 39g | Tauki: 10g | Piesātinātās taukskābes: 4g | Holesterīns: 101mg | Nātrijs: 313mg | Kālijs: 276mg | Šķiedrvielas: 2g | Cukurs: 2g | A vitamīns: 2945IU | C vitamīns: 17mg | Kalcijs: 136mg | Dzelzs: 2mg