Krāsnī cepta forele

Krāsnī cepta forele

Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi! Porcijas izmaksas ap 1.75 eur
Sagataves: 5 minūtes
Pagatavošana: 30 minūtes
Kopējais laiks: 35 minūtes
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Atslēgvārds: Forele
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Maz ogļhidrātu, Zivju ēdieni
Receptes izmaksas: < 2 eur
Porcijas: 3
Kalorijas: 310kcal
Autors: Laura Ančupāne

Sastāvdaļas

  • 750 g Foreles ķidātas €5
  • 15 g Ķiploki
  • Olīveļļa
  • Rozmarīns
  • Sāls
  • 1/2 Citrons
  • Melnie pipari

Pamācība

  • Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.
  • Foreles no iekšpuses ierīvē ar sāli, pipariem, pildi ar sakapātiem ķiplokiem un liec uz cepamās veidnes.
  • Pārslaki ar olīveļļu, pārkaisi rozmarīnu, vēl nedaudz sāli, piparus un liec krāsnī cepties 30 minūtes.
  • Gatavai forelei pārslaki citrona sulu un pasniedz.

Piezīmes

2-3 porcijām vajadzēs 2 foreles

Uzturvielas

Kalorijas: 310kcal | Ogļhidrāti: 3g | Olbaltumvielas: 51g | Tauki: 8g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 147mg | Nātrijs: 78mg | Kālijs: 1247mg | A vitamīns: 155IU | C vitamīns: 17.1mg | Kalcijs: 181mg | Dzelzs: 1.9mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *