Menca tomātu mērcē

Mencas fileja tomātu mērcē

Viegls un super ātrs vakariņu ēdiens. Ja rīsus aizvieto ar ko citu, sanāk bezglutēna ēdiens. Porcijas izmaksas ap 1 eur
Sagataves: 5 minūtes
Pagatavošana: 15 minūtes
Kopējais laiks: 20 minūtes
Ēdienreize: Pusdienas, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Atslēgvārds: Menca
Kategorija: Bez glutēna, Bez piena produktiem, Zivju ēdieni
Receptes izmaksas: < 1 eur
Porcijas: 2
Kalorijas: 415kcal

Sastāvdaļas

  • 250 g Mencas fileja Var būt saldēta €1.10
  • 200 ml tomātu mērce €0.50
  • Sāls
  • Pipari
  • 15 ml Olīveļļa
  • 125 g brūnie vai savvaļas rīsi €0.25

Pamācība

  • Zivi apsmērē ar sāli un pipariem, apslaka ar olīveļļu.
  • Katliņā uzkarsē tomātu mērci, liek tajā zivi un kārtīgi to noklāj ar tomātu mērci. 
  • Liek zivi cepties 200 grādos uz 10-15 minūtēm.
  • Pasniedz ar brūnajiem vai savvaļas rīsiem.

Piezīmes

Bezglutēna variantam rīsi jāaizvieto ar ko citu!

Uzturvielas

Kalorijas: 415kcal | Ogļhidrāti: 52g | Olbaltumvielas: 32g | Tauki: 9g | Piesātinātās taukskābes: 1g | Holesterīns: 53mg | Nātrijs: 596mg | Kālijs: 1114mg | Šķiedrvielas: 5g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 485IU | C vitamīns: 8.3mg | Kalcijs: 46mg | Dzelzs: 2.7mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *