Spinātu un fetas siera pankūkas

Spinātu-fetas siera pankūkas

Spinātu-fetas siera pankūkas

Ātri pagatavojamas un uzturvielām bagātas
Sagataves: 10 minūtes
Pagatavošana: 20 minūtes
Kopējais laiks: 30 minūtes
Ēdienreize: Brokastis, Vakariņas
Ēdiena veids: Pamatēdieni
Kategorija: Veģetārs
Plānam: Veģetārajam plānam, Vidusjūras plāns
Porcijas: 4
Kalorijas: 355kcal

Sastāvdaļas

  • 2 Olas
  • 250 ml Piens
  • 125 g Milti
  • 2 Ēd.k. Sviests
  • 500 g Spināti Saldēti
  • 150 g Fetas siers Fetaki vai Fetahi utt. – der dažādi
  • Sāls pēc garšas

Pamācība

Spinātu pildījumam

  • Ja lieto saldētus spinātus, tos atkausē, pakarsējot mazā katliņā.

Pankūkām

  • Bļodā sajauc miltus, olas un pienu, vislabāk ar rokas blenderi. Mīklai jāsanāk viendabīgai, šķidrai, bez kunkuļiem.
  • Uzkarsē pannu, izkausē uz tās sviestiņu. Lej pannā mīklu un apcep no abām pusēm 3-4 minūtes.

Liekam kopā

  • Gatavās pankūkas liek uz šķīvja.
  • Kad spināti ir kārtīgi uzsiluši, tos liek uz pankūkas vienas puses. Tiem virsū liek fetas siera gabaliņus un pārklāj ar pankūkas otru pusi.
  • Baudiet šo vitamīniem un uzturvielām bagāto ēdienu!

Uzturvielas

Kalorijas: 355kcal | Ogļhidrāti: 33g | Olbaltumvielas: 17g | Tauki: 18g | Piesātinātās taukskābes: 11g | Holesterīns: 135mg | Nātrijs: 629mg | Kālijs: 872mg | Šķiedrvielas: 4g | Cukurs: 5g | A vitamīns: 12239IU | C vitamīns: 35mg | Kalcijs: 401mg | Dzelzs: 5mg

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.